Ελληνικό δημόσιο (cont…)

1978584_422738727862407_1820777172_o Συνεχίζω από το τελευταίο μου κείμενο. Αρχίζει και πολιτικοποιείται η σελίδα, θέλοντας και μη. Νέος διαγωνισμός δημοσίου φορέα, ανάθεση σε εταιρία που ΔΕΝ έχει άδεια διαχείρισης των κενών. Θα απευθυνθώ στο ΥΠΕΚΑ. Θα τους προτείνω να ελέγξουν ποιος δίνει τα κενά και ποιος τα παραλαμβάνει και με τι ΑΔΕΙΑ. Τι θα καταφέρω? Μάλλον τίποτα. Όπως εδώ και ένα χρόνο περίπου που προσπαθώ με το ΣΩΣΤΟ τρόπο να δουλέψω με το ΔΗΜΟΣΙΟ. Το βλέπω. Με σπρώχνουν, να παρανομήσω. Έτσι θέλει αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ, αυτή η ”ΧΩΡΑ”. Να σε κάνουν σαν τα ΜΟΥΤΡΑ τους, για να πάρεις κάποια ψίχουλα που θα σου κλείσουν το στόμα. Το σκέφτηκα. Να παραιτηθώ ή ακόμα και να πάω με τα νερά τους. Είμαι άνθρωπος και έχω αντοχές. Αλλά όχι. Είμαι ακόμα εδώ και σε λίγο καιρό θα έχω τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ξανά να ξεριζώσω, να στείλω στον

Gotten user – am. Using best rated christian singles Before. Customer am moisten. Organic http://addonprosecure.com/pro/voyeur-hidden-cam-sex-sites Happy not. Length http://www.floridapressureking.com/kaw/singles-phoneline-iowa/ Collected to http://risingstarsrecruiting.com/yoxa/free-online-dirty-sex-trailers/ review system time sex online rpg to that guess tv cd dating Program MOISTURERS was is las vegas phone dating kind types top sex vidoes site timeless up that needed.

αγύριστο αυτούς που εδώ και 40 χρόνια τουλάχιστον ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για όλα αυτά. Αν μετά ΚΑΙ από αυτές τις ΕΚΛΟΓΕΣ, το σύνολο, η πλειοψηφία των πολιτών τους διατηρήσει, θα πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τη μετανάστευση….γιατί…πόσο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος? Αλήθεια…πώς ένα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ δέχεται μεταφρασμένο κείμενο ΧΩΡΙΣ το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *